Behov for flere stikkontakter hjemme?

Publisert 21. oktober 2022
ALLTID EN LEDIG STIKKONTAKT: Med denne serien kan du mikse og matche produkter og oppgradere etter behov. Enhetene er enkle å installere og kan flyttes rundt i hjemmet.

Bordenheter er en populær løsning for stikkontakter hvis du trenger flere og mer fleksible strømuttak hjemme. Disse egner seg like godt på kjøkkenbenken som på skrivepulten.

– UnicaSystem+ serien til Schneider Electric er definitivt en av våre bestselgere til norske hjem. Serien består av flere løsninger med ulike funksjoner og størrelser slik at du får dekket ditt strømbehov, forteller Deepesh Sharma i Schneider Electric.

I tillegg til mobile og fleksible bordenheter består serien av gulvuttak som kan brukes i områder du vet det er et ekstra stort behov for strømtilgang. For eksempel på hjemmekontoret.

Bordenheter til hele familien

Behovet for strømuttak varierer. Hjemmekontor, spillkonsoller, lademuligheter til mobil, laptop og nettbrett – og gjerne i alle oppholdsrom. Vi har oppsummert mulighetene i den populære serien fra Schneider Electric slik at du enkelt finner løsningen som svarer opp dine behov.

Bordenheter i UnicaSystem+ serien:

Bordenhet XS monteres direkte i bordplaten. Dersom du skal montere den selv, trenger du en 60 millimeter hullsag. Det finnes også skrivebord med eksisterende hull i denne størrelsen. Bordenheten kommer i fargene hvit og antrasitt og med et gjennomsiktig lokk som beskytter uttaket mot mat, drikke og støv. Den har også en egen modul for trådløs lading.

LITEN OG ALLSIDIG: Bordenhet XS kan monteres med trådløs Qi-lader med strømuttak i bordplaten.

Bordenhet S er genial for familier med mange mobiler, nettbrett og bærbare PCer. Dette er en mobil løsning som klemmes fast i bordplaten med en solid fjærfunksjon. Den har uttak for vanlig stikkontakt i tillegg til USB type A- og C-uttak, og har en elastisk stropp som håndterer kabelen. Hva med å gi en bordenhet til hvert familiemedlem?

FLYTT DEN RUNDT: Denne mobile enheten festes enkelt på bordkanten og egner seg like godt på salongbordet, kontorpulten og kjøkkenbenken.

Bordenhet L er en god løsning for deg som jobber mye hjemmefra. Den kommer med flere uttak og to moduler som kan monteres med klemmer over og under skrivebordet. Velg mellom fargene hvit og antrasitt.

FLEKSIBEL PÅ HJEMMEKONTOR: Trenger du flere uttak på samme sted? Da er Bordenhet L en genial løsning.

Hva med en stikkontakt i gulvet?

Stikkontakter i gulvet er en praktisk løsning når du trenger flere faste strømuttak. UnicaSystem+ har en enkel hjemmeløsning som kan monteres i betong- og forhøyet gulv, og som egner seg like godt i stua som i garasjen.

– Gulvbokser er vanligvis ganske store, som betyr at de må bygges ganske høyt under gulvet. Denne enheten er en variant som krever mindre plass, opplyser Sharma.

STRØMUTTAK I GULVET: Dette gulvuttaket kommer med et praktisk selvlukkende og beskyttende lokk.

Få full kontroll på kablene

På hjemmekontoret har kabler og ledninger en tendens til å hope seg opp og vikle seg inn i hverandre. Heldigvis finnes det produkter som løser flokene.

  • Kabelstrømpe – skjuler kablene og hindrer at de røskes ut
  • Kabelsamler med dobbeltsidig teip – perfekt for deg som har mange kabler
  • Kabelgjennomføring – løsningen for deg som er opptatt av estetikk

– Det er flere fordeler med å ha orden der man har mange kabler på ett sted – for eksempel på hjemmekontoret eller bak TV-en. Det ser mer ryddig ut, kablene blir lett tilgjengelige og du unngår at ledninger røskes ut, sier Sharma.

Sertifikater